Over Benno

Het is al weer bijna 30 jaar geleden dat Benno begon als assistent makelaar bij één van de meest gerenommeerde makelaarskantoren in de regio. Net afgestudeerd als bedrijfskundige kwam het makelaars vak toevallig op zijn pad. Nooit aan gedacht maar het bleek een schot in de roos. Als er aan Benno wordt gevraagd waarom een universitair opgeleid iemand makelaar is geworden, antwoordt hij steevast: “Kwestie van geluk hebben!”.

In al die jaren heeft Benno veel verkopers mogen begeleiden bij de verkoop van hun woning of appartement, vele kopers blij mogen maken met hun nieuwe huis en daarnaast heeft hij talloze taxaties uitgevoerd. Met veel plezier, passie voor zijn vak, eerlijk, open en altijd met de belangen van zijn klanten voorop.

Persoonlijk, betrokken en vertrouwd. Drie kernwoorden van de persoon Benno en de wijze waarop hij zijn vak uitvoert.

Persoonlijk, omdat hij de vertrouwenspersoon wil zijn en is van elke verkoper en koper die hij mag begeleiden. Niet alleen maar aandacht voor de hoogste opbrengst maar ook voor alle voorwaarden die van belang zijn voor zijn opdrachtgevers.

Betrokken, omdat dit juist het belangrijkste is als makelaar. Weten wat er speelt bij zijn klanten, waarom iemand gaat verkopen of aankopen en daar te allen tijde rekening mee houden. Zonder het uiteindelijk gewenste resultaat uit het oog te verliezen.

Vertrouwd, omdat Benno de regio en de mensen kent. Weten wat er gebeurd, wat van belang is en kan zijn voor zijn klanten en daarop in kunnen spelen en rekening mee kunnen houden. Maar ook dat Benno na al die jaren weet hoe het vak werkt en er geen geheimen voor hem zijn.

Hij is wars van loze kreten, van valse beloftes en misplaatste arrogantie. Hij wil mensen gelukkig maken met hun nieuwe stek, hen kunnen begeleiden bij één van de belangrijkste beslissingen in hun leven en hen kunnen achterlaten met een meer dan een tevreden gevoel. Niet meer en niet minder.

Benno is al meer dan 30 jaar zielsgelukkig met Carin, zijn grote liefde, zijn maatje en zijn steun en toeverlaat. Met wie hij al vele jaren heerlijk woont in Doorwerth en sinds enige jaren ook samen met Quizpel, de ruigharige teckel die hij in 2016 heeft geërfd van zijn moeder. Golfen, wandelen, reizen en eten en drinken met vrienden, zijn de meest favoriete vrije tijds bestedingen.